Cine suntem?

 

Nutrivega-pers

Aura Cojocaru

Aura s-a nascut si a copilarit in satul Avramesti. A lucrat 30 de ani ca economist, insa si-a dorit mereu sa incerce ceva diferit. Ea a avut prima ideea unui proiect in satul natal, pe care si-a dorit sa il dezvolte impreuna cu copiii ei.


Oana

Oana Gorbanescu

Oana este Coordonator PR intr-o multinationala din Bucuresti. Are un baietel de aproape 2 ani si a re-invatat sa manance sanatos odata cu si pentru el. Asa s-a concretizat pentru prima data ideea unei ferme ecologice.

 

Nutrivega-pers

Constantin Cojocaru

Constantin a lucrat 20 de ani ca inginer electrician, dar s-a reprofilat si a devenit Administrator al unei fabrici de incaltaminte in Bacau. Activitatea fermei se desfasoara sub atenta lui supraveghere.


Adina

Adina Enea

Adina a absolvit Sociologia si este Specialist Marketing tot intr-o multinationala in Bucuresti. De cativa ani cauta un proiect personal in care sa se implice cu pasiune si sa aiba componenta de responsabilitate sociala.

 

Catalin Avram

Catalin Avram

Domnul Avram Catalin este nascut si locuieste in satul Avramesti. El este expertul in legumicultura si mainile lui pricepute lucreaza necontenit pentru a va garanta savoarea si prospetimea legumelor noastre.


George

George Gorbanescu

George este inginer topograf si, alaturi de Oana, cauta cele mai curate surse de hrana pentru familia lor. In plus, este pasionat de natura si de mesterit.

 

Tudor1Tudor Cojocaru

Tudor a studiat administrarea afacerilor, comunicare si psihologie. In prezent este trainer si se pregateste sa devina psiholog. A copilarit la randul sau in Avramesti impreuna cu sora lui, Oana, si este foarte incantat ca poate reveni cu un proiect pentru viitorul acestui sat prin care sa dea ceva inapoi societatii.